Ben je tussen de 5 en 7 jaar en wil je leren breakdancen/ breaken?
Dan is de Starters-groep de ideale plaats.

De leerlingen zullen hier kennismaken met de prachtige wereld van 'Breaking' ! De kinderen zetten hun de eerste stappen als toekomstige bboys/ bgirls. Reeds na hun eerste lesje zullen ze de volgende termen kennen:

- Toprocks

- Go-downs

- Footworks

- Freezes

- Powermoves

De 'Starters' maken wekelijks progressie waarbij fun een heel belangrijke factor is bij ons. De lessen worden gegeven op oldschool hiphop muziek en breakbeats. Ze leren de verschillende aangeleerde stappen te combineren, maar we geven ze vooral ruimte zichzelf te uiten en te bewegen hoe ze zelf willen. Breaking is niet zomaar een sport die snel aangeleerd wordt. Het vraagt inzet en hard werk. Daarom promoten we het engagement van de ouders, door hun kind zo goed mogelijk te ondersteunen buiten de lessen door ze thuis de mogelijkheid te geven. (Niet veel plaats nodig in het begin)

Breaking wordt voor hun namelijk maar 1x/ week gegeven. Er zijn dus nog 6 andere dagen waarin onze 'Starter' kan oefenen en sneller progressie maken!

 

Indien het kind gemotiveerd is, inzet toont tijdens de lessen en snel verbeterd kan er onderling afgesproken worden het aantal lessen te verhogen en kunnen ze aansluiten bij de ‘Kids-groep’.